1.10.2021 г., 10:39 ч.

В бяло 

  Поезия
278 0 1

Днес ще съм до теб

и ти ще си във бяло,

и ще блести в ресниците ти

радостно сълза, 

а твоето ухание до мен ще е събрало,

надеждата и моята душа.

 

Ще ме попитат нещо и ще кажа,

не за всички,

а на тебе свойто - “Да!”

и потъвайки във шоколадовия поглед

вече зная,

че няма начин да сгреша!

 

Днес ще съм до теб,

ще бъда в бяло,

на рамото ти свела съм глава,

а в обятията ти се е събрало,

цялото небе с мечтите ми

в една сълза.

 

Ще ме попитат нещо

и във тишината,

бисерно ще се търкулне

мойто - “Да!”

и от топлото във твойта длан ще зная,

че за мене няма друго на света!

© Галина Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много съкровен миг си описала, Галя, предала си вълнението, трепета, надеждата и обичта. Не се страхувай да споделяш с белия лист чувствата, а после да ги показваш и на нас! Пиши, момиче!😍
Предложения
: ??:??