19.08.2008 г., 16:45 ч.

В деня на слънцето 

  Поезия
690 0 8
На бавни глътки
ще изпия болката
на всички недолюбени.
Ще я превърна в слънце,
лъч засмян да полети
със птиците по цялата земя.

Че има утро -
ново и обичано - аз знам.
И искам да го сътворя в очите ви.
Повярвайте в деня на слънцето.

© Дана Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??