10.12.2021 г., 14:38 ч.

В душите ни е непобедимо лято 

  Поезия » Любовна, Друга
1068 4 14

Ти си моята нежна пролет.

Аз съм твоето жарко лято.

Заедно ще бъдам златна есен.

Задружни пеем своята зимна песен,

която ще ни сгрее през студена нощ

защото в душите ни е непобедимо лято. 

Седим пред топлата камина

с любовен дъх вечна обич има.

Градим заедно дом, уют, топлина

и красотата на семейната среда.

В постелята заедно ще се стоплим,

за да не замръзнем в зимната нощ.

И укротени сега чакаме с надежда,

за да изчезне в миг зимната завеса .

Давайки си упование, сила и мощ,

че единни двама заедно ще бродим 

и ще преборим сурова, люта зима,

а в душите ни е неповторимо лято

и юлски горещници вечно ще ги има.

С кротка неуловимост ще се изпълним

и по-силни задружни напред издържим.

Затова ти си моята нежна пролет,

а аз съм твоето жарко лято.

Заедно сме завинаги златна есен

и задружни пеем своята зимна песен,

която ни сгрява през студена нощ

защото в душите ни е непобедимо лято -

прогонваме студената, люта зима,

за да цари в душите ни вечно лято.

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??