Съзнанието може да скача,
и така ако се загуби,
после не се знае...
Искам да кажа,
колкото и да е тежък моментът
на самотата,
имайте предвид,
че мъдростта няма цена,
тя е Господ в ума,
дори в отчаянието.
Физика и психика,
не може едно без друго,
едното смърт ли е,
другото се губи.
Да пораснеш за 1 минута,
завинаги,
и после връщане няма.
Опитите сa вече не жалки,
а просто безсмислени,
както и досега.
18.12.2008
© Братан Всички права запазени
Поздрав!