26.01.2008 г., 21:00 ч.

В кандилото 

  Поезия » Философска
765 0 15

Очите си

в кандилото видях...

И вече съм наясно -

чувствам Бога,

по време на изминатия път

у мене е пораснала

ПОСОКА!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??