Jan 26, 2008, 9:00 PM

В кандилото 

  Poetry » Phylosophy
767 0 15

Очите си

в кандилото видях...

И вече съм наясно -

чувствам Бога,

по време на изминатия път

у мене е пораснала

ПОСОКА!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??