1.04.2022 г., 9:06 ч.

В казиното 

  Поезия » Хумористична
310 3 11

Веднъж в едно казино

съзрях една жена

с костюмче ярко синьо

и с гъвкава снага.

 

Харесвах униформи

със късички поли,

приели секси форми

от хубави моми,

 

и взех, че се увлякох

по нейния фасон.

Със поглед я съблякох

направо в моя дом.

 

Представих си я гола,

без дрехи и бельо.

Да мърка хищно в хола

на моето легло:

 

Жената бе перфектна!

Изваяна на вид!

Отвсякъде коректна!

Без капка целулит!

 

Подадох в миг оферта

на чудното моме:

С мартини да го черпя

на мойто канапе.

 

А след като си легнем

в леглото тет-а-тет,

в звездите да погледнем

по три пъти подред!

 

А мацката… ме зяпна

сякаш съм идиот.

По бузката ме шляпна 

за грешния подход.

 

Поиска да се гръмна

в съседния мотел.

Или пък… да осъмна

до някой ляв козел…

 

Не й потърсих сметка

за грозните слова,

а седнах до рулетката

с две пачки от евра.

 

Заложих ги на черно

треперейки с ръце,

и взех да чакам нервно

с напрегнато лице.

 

А топчето… препусна

по цветните числа.

На черно то се спусна

и точно там замря!

 

Спечелих четри хилки!

Извадих луд късмет!

И викнах две бутилки

от скъпия, Моет!

 

Налях на две мадами

изпъкващи със плът.

И почнах… да залагам

на черно всеки път.

 

Така, за час спечелих

една кола пари!

И с чаша, Блъди Мери

си тръгнах на зори.

 

А вънка… до вратата

ме чакаше жена:

Баш мацката, която

ме прати до коза.

 

Тя зяпаше радушно,

подаде ми ръка.

Поиска да ме тръшне

на преспите в снега!

 

Понечих да прегърна

красивото моме,

но мигом се извърнах

и казах ясно: “Не!”

 

Представих си я вкъщи 

пред моя гардероб:

Как ловко ме прегръща

и бърка в моя джоб!

 

Отказах… на жената

със късата пола.

И с пачките в ръката

прибрах се у дома.

 

А вкъщи, влязох в нета

и букнах скъп хотел.

Във Лондон, без момета,

но с пропуск за Адел!

 

 

Честит ден на хумора и шегата!

 

Юри

Йовев

Април

2022 г.

 

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Марко!!! 😀😀😀
    Мометата в казината са опасни!
  • Отказах… на жената
    със късата пола.
    И с пачките в ръката
    прибрах се у дома.
    Не се притеснявай ! И аз правя глупости понякога.
    Смях се от сърце ! Поздрави !
  • Ели, Роси, Акеми!!! 😀
    Предпочитам да ми върви с жените вместо в казиното. 😀
  • Честит 1 април, Юрка! Това се казва мъж с твърдо "Не"! 🙂
  • Ха-ха! Хубава шега си написал! Дано наистина ти провърви, Юрка! Честит ден на шегата!
  • Лирическият, Наде! 😀
  • Дени, Наде, чудех се с какво да ви излъжа и реших да се похваля, че съм отказал на едно моме и съм ходил на концерт на Адел. 😀😀😀
  • Когато си спечелил, се казва само “не”.
    Когато си загубил, не плащаш за моме.
    :D
  • Весо, Антоанета, ще спирам всички момета! 😀😀👍
  • Честит първи април, Юри. Благодаря за усмивката.
  • Ха, ха, ха..... Честит 1-ви април и на теб Юрка!
Предложения
: ??:??