Веднъж в едно казино
съзрях една жена
с костюмче ярко синьо
и с гъвкава снага.
Харесвах униформи
със късички поли,
приели секси форми
от хубави моми,
и взех, че се увлякох
по нейния фасон.
Със поглед я съблякох
направо в моя дом.
Представих си я гола,
без дрехи и бельо.
Да мърка хищно в хола
на моето легло:
Жената бе перфектна!
Изваяна на вид!
Отвсякъде коректна!
Без капка целулит!
Подадох в миг оферта
на чудното моме:
С мартини да го черпя
на мойто канапе.
А след като си легнем
в леглото тет-а-тет,
в звездите да погледнем
по три пъти подред!
А мацката… ме зяпна
сякаш съм идиот.
По бузката ме шляпна
за грешния подход.
Поиска да се гръмна
в съседния мотел.
Или пък… да осъмна
до някой ляв козел…
Не й потърсих сметка
за грозните слова,
а седнах до рулетката
с две пачки от евра.
Заложих ги на черно
треперейки с ръце,
и взех да чакам нервно
с напрегнато лице.
А топчето… препусна
по цветните числа.
На черно то се спусна
и точно там замря!
Спечелих четри хилки!
Извадих луд късмет!
И викнах две бутилки
от скъпия, Моет!
Налях на две мадами
изпъкващи със плът.
И почнах… да залагам
на черно всеки път.
Така, за час спечелих
една кола пари!
И с чаша, Блъди Мери
си тръгнах на зори.
А вънка… до вратата
ме чакаше жена:
Баш мацката, която
ме прати до коза.
Тя зяпаше радушно,
подаде ми ръка.
Поиска да ме тръшне
на преспите в снега!
Понечих да прегърна
красивото моме,
но мигом се извърнах
и казах ясно: “Не!”
Представих си я вкъщи
пред моя гардероб:
Как ловко ме прегръща
и бърка в моя джоб!
Отказах… на жената
със късата пола.
И с пачките в ръката
прибрах се у дома.
А вкъщи, влязох в нета
и букнах скъп хотел.
Във Лондон, без момета,
но с пропуск за Адел!
Честит ден на хумора и шегата!
Юри
Йовев
Април
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
Мометата в казината са опасни!