26.04.2022 г., 8:35 ч.

В класната стая 

  Поезия » За деца
167 0 0

Горе ръчички, дечица!
Нека сега ги свалим!
Кой ще напише шестица?
Нека с усмивки летим!

Вие сте умни и смели,
будни, красиви деца!
Нека посочи ми Ели
девет на тази дъска!

Нека представим си птица
бяла в небето над нас.
Кой ще посочи петица?
Миро извика на глас:

„Аз ще посоча петица!
Нека петица пленим!“
Горе ръчички, дечица!
Нека с усмивки летим!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??