4.09.2007 г., 22:37 ч.

В ковчег за вечен сън 

  Поезия
698 0 4
Във вечен сън заспиваш ти,
погребан в черно, полубял...
Загубил си живота от мечти,
а беше ли поне копнял?...

Във вечен сън заспиваш сам...
В живота срещна ли Човек,
обича ли, живя ли там,
където липсва ти сърце?...

В ковчег от дим заспиваш,
спускат те в земята влажна,
просто сам си , сам умираш,
вече няма нищо важно...

                                   21.06.2007 г.

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??