5.08.2013 г., 13:47 ч.

В кутия 

  Поезия » Философска
1088 0 11

Взех си мирис на море,

грабнах полъха на вятър,

хванах падаща звезда - 

скрих я, никой не видя.

Сянката на птичи полет

в шепата си улових,

светлина от слънчев лъч

ме последва - и плених!

Дъжд пороен се изля,

тайно сбирах си вода,

а веднага след това

счупих и парче дъга - 

всичко е в една кутия,

там, в душата ми - стихия!

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??