4.09.2010 г., 23:43 ч.

В късия ден 

  Поезия » Друга
502 0 4

слънцето тече през слънчогледите

застинали в леност

с натежали глави

разсипват семена от тежка пита

изкълвана...

очите

къде са очите

избледнели от слънцето

за тях застинало

на запад с надежда

пак семена да изкълнат

в златна пита на късия ден...

 

изток-запад

хелиотропно

като мен...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??