2.09.2004 г., 17:09 ч.

В мен остани 

  Поезия
1590 0 5
Нима вече си тръгваш, моя малка принцесо?
Усмихната тичаш към свойте мечти,
а мен ме остави сама в тишината,
беляза ме само с тези тъжни очи.

Недей си отива, в мен остани,
разцъфни като пролетно диво кокиче,
с детска длан избърши потока сълзи,
покажи ми как да се смея без да боли...

Искам боса да тичам, на воля, в полето,
в косите си тъмни да вплитам цветя от звезди
и отново да бъда детето,
огряно от слънчеви златни лъчи.

Моя малка принцесо, мое цвете планинско,
завинаги в мен остани,
страх ме е... в жена се превръщам,
а сърцето ми клето още по детски тупти...

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??