8.11.2007 г., 1:04 ч.

В мене  

  Поезия » Любовна
627 0 2

Поискай ме !

Да ти отвърна... като стихия !

По пръстите ти да пулсира

на страстта ми светлината.

Ефирната ми бяла риза...

Разкъсай... съблечи нощта.

От свян в косите си ще скрия

една сподавена въздишка.

По устните ти да остана.

Да бъда твоя студ и топлина,

умората на самотата.

Въздишките оставих на вратата.

Повикай ме!

Ще се откриеш... За себе си неподозиран.

Най-страшната ти мъжка сила,

събудена от мен. Отпивам .

Празнувай днес и не тъжи.

Оковите си страшни отвътре разкови.

И ме докосвай жадно...

знаейки, че няма да остана.

Празнувай! Само днес ти ще усетиш

неповторимия за всички трепет,

през теб ще мине като от вятър шепот.

В себе си мен ще усетиш!

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??