12.03.2012 г., 10:20 ч.

В мрак обвити и със сърца разбити 

  Поезия » Друга
628 0 0

В мрак обвити и със сърца разбити

те бледнеят в гъстата мъгла.

 

Сън прозрачен те сънуват

и в съня мечта за щастие блести.

 

От любов лишени, изпепелени,

в прах превърнаха се те сега.

© Аби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??