11.10.2009 г., 0:09 ч.

В негова памет 

  Поезия » Друга
781 0 7

Толкова празно е без теб.

Сърцето ми сякаш се превърна в лед.

Душата ми от този студ е скована,

защото след теб остана само... рана.

Подскажи със нещо, че си още тук.

Дори да е едва доловим звук.

Искам пак да усетя топлината ти,

да почувствам аромата ти...

който така обичах да усещам.

Боли ме само като се сещам

за дните, в които беше мой.

А всичко свърши след онзи завой...

И ето, оставаш завинаги млад.

Откакто те няма, усещам само хлад.

Дано си по-добре горе на небето.

И знай, че никога няма да ми напуснеш сърцето!

 

© Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??