4.05.2012 г., 9:27 ч.

В невидимата мрежа 

  Поезия » Любовна
715 0 0

В невидимата мрежа на мечтите

заплетох чувства и сърце.

Духът ми бродеше усмихнат сред звездите,

по-лек от пухено перце.

 

Но времето за празници изтече,

разми се цветната дъга...

И стиховете, още неизречени,

останаха си под снега.

 

Далечни стъпки... Някой си отива,

навярно му е скучно тук?

Да е до мен причина не открива,

светът за него ще е друг.

 

Боли, като от нож, забит в гърдите

умиращата ни любов.

Къде ли има билки лековити,

да я възкръснат с благослов?!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??