Приготвила си бях да засадя на "ранчото" си в цветната градина
различни по вида си куп цветя, но не успях, че есента отмина.
Какво пък, във саксии у дома ще си ги сложа! Казах и реших!
И още ненаписала това, подготвих се и си ги засадих.
Сега ме радват, почват да цъфтят - зюмбюл, лале и нарцис самовлюбен,
лаленцата са даже всъщност две, различни, но във слънцето са влюбени...
Зареждат ме със радост и усмивка, но чудно ми е - в петата саксия
какво бях засадила? Ще почакам самото то пред мен да се открие!
И после - страшно много се надявам от делника да мога да се скрия
в зеленото спокойствие на село поне за ден! И слънце да отпия... :)
© Мария Борисова Всички права запазени
Хареса ми!Поздрав!