29.10.2009 г., 21:19 ч.

В очакване на светлината 

  Поезия » Любовна
561 0 0

 

 

Тръгна си днес,

небето заплака -

скри следите

от моите сълзи.

Остави ме там -

на гарата да чакам

завръщането твое

в идните дни.

Само времето знае как страдам

и то ще се оправи, помни,

щом усети, че влакът пристига;

щом зърна твоите очи.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??