10.11.2011 г., 20:07 ч.

В памет на един ангел 

  Поезия » Пейзажна
426 0 0



Денят, в който се сбогувах
с близки, приятели, роднини,
тръгнах аз по пътя си, пътувах
и припомних си шестнайсетте години...

... през които бях безкрай щастлива,
близките ми бяха все с мен,
наричаха ме мила и красива,
специален беше всеки ден.

Не искам сълзи и печал,
искам да живеете за мен,
когато страдате, на мене ми е жал,
изживейте с усмивка всеки ден.

Така и аз ще съм спокойна
и ще съм безкрай щастлива,
макар че вече съм покойна,
в сърцата ви се чувствам жива.

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??