16.03.2009 г., 7:57 ч.

В памет на Радостина 

  Поезия » Друга
923 1 42

Застинал миг

в прекършени криле.

Болезнен вик,

замръзнал в късче лед.

РанЕн покой

в сърце от тетива.

Горещ порой,

излят от синева.

Потъпкан стрък -

копнеж неизживян.

Безмерна скръб

за път неизвървян...

 

 

 

                                     ПОКЛОН!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??