29.04.2009 г., 23:10 ч.

В памука 

  Поезия » Друга
570 0 1

представям си
че
ме
пренасяш
на ръце





тази мъничка
памучена
пътечка
питам
те
къде
отива

тогава ме оставяш
да лежа в памука
после
казваш?
казваш?
...
тръгваш си
защото
гърбът ти
заплашително
мълчи




оставяш
ме
да
се
изгубя

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??