12.04.2017 г., 21:37 ч.

В парламента 

  Поезия » Епиграми
510 1 4

И ден година храни

за всичките избрани.

С големите заплати

и вятър не ги клати.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??