Apr 12, 2017, 9:37 PM

В парламента 

  Poetry » Epigrams
513 1 4

И ден година храни

за всичките избрани.

С големите заплати

и вятър не ги клати.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??