30.07.2008 г., 9:37 ч.

В песенната ти планета 

  Поезия » Философска
440 0 2

Във песенната ти планета бродят духове.

Окъпани във златна Лета,

помисли ги за пеперуди лете,

а те изгризаха до корен бялото ти цвете.

Пак питаш нощем хора и дървета,

какво е всъщност любовта, човека.

Изконна жажда да погалиш птица,

да светиш със тъга във стихове.

 

По острието на бръснача

съдбовно е да пееш,

другите да плачат.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??