5.02.2019 г., 11:30 ч.

В пътеката със теб 

  Поезия » Любовна
295 0 0

В една от многото ми мъжки грижи

избрах пътеката в живота мой.

Разбрах, че твойто име тук се движи

по стъпките и на живота твой.

 

Че във една пътека сме вървяли -

отдавна всъщност вече го разбрах.

И на познато слънце сме се гряли...

Щастлив, че таз пътека  си избрах.

 

И бързах с мойта муза да те спреме

в случаен ден и на открит терен.

Последно с тебе да се разбереме

за пътя общ за двама затревен.

 

От днес пътеката ни път да стане

и да вървим по него със добро.

И нека мир в душите ни настане,

до дето се превърнем във сребро.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??