24.05.2017 г., 16:23 ч.

В ръцете на Бетовен... 

  Поезия
361 2 12

В клавишите си

музиката

криеш.

 

Най-хубавата!

От абанос

направена.

 

С акордите си

бавничко

ме пиеш.

 

А мислех,

че отдавна

съм забравена.

 

Приспиваш

мисълта ми

с нежна класика.

 

Оставам се

в ръцете

на Бетовен.

 

И плаче днес

също и

Атлантика

 

от повея ти

южен и

любовен.

© Ивелина каменова Всички права запазени

Лунната соната на Бетовен...Вдъхновение на не един поет предполагам...С нежността си и с въздействието си...Прекрасна музика за душата и сърцето... Класиката се е доказала във времето със своята дълбочина и красота... 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??