14.10.2008 г., 8:31 ч.

В скута ми 

  Поезия » Любовна
546 0 1

Усмихвам се докато гледам

                   в прозореца на влака утринни листа.

 

Премигвам в картината под мене

                   и знам, без тебе нямаше да е така.

 

Затварям те с клепачи вътре

                   в най-красивите в света места,

 

отварям ги и ме поливаш

                   с топъл полъх на страстта. 

 

Допирам устни в кожата ти,

                   ухаеща на утринни листа.

 

Пламти душата ми от сладост

                   и знам, че само с тебе е така.

 

Ти спиш и влакът бърза,

                   а ТИ ме водиш в най-прекрасните места.

 

И после питам се какво е,

                   а вече писах за това - страстта.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??