25.01.2017 г., 20:40 ч.

В собствен свят 

  Поезия » Друга
465 0 1

 

Не искам да познавам хора дето се преструват,

приятели, роднини, онези с мръсните души.

На чужди мисли сърцето и душата не ще робуват,

това което съм изграждал твореца може да руши.

В собствен свят повярвай не живея,

любовта ще кажат чужда е за мен.

С любовта в душата казвам се гордея,

под синьото небе ,на таз земя съм аз роден.

Не искам и не мога аз да бъда,

зад твоя гръб небивалици да мълвя.

На никой не налагам днес присъда,

не искам в душата и сърцето да кървя.

                                         В.Й. 25.01.2017г

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??