В спектъра
В слънчевия лъч играят цветовете,
ръцете ми докосват небесната дъга,
качвам се нагоре,там при ветровете,
вървя щастлив към края на Света.
Багрите като вълни Душата ми обливат,
сливат се с нея, излъчват светлина,
влизам в спектъра им с тях се сливам,
политам през Портала в безбрежието на света.
© Гавраил Йосифов Всички права запазени