В СВЕТА НА ДРУГИТЕ
.
До днес живея в свят на другите.
Не ми е по вкуса, разбрах.
Обичат ме на другите съпругите,
а аз дали ги любя не разбрах.
.
До днес живея в свят на лудите,
дали от сЪлзи или смях.
Желаят ме бездумно другите,
които с думи нявга наругах.
.
До днес мъдрея с лунните,
а лунните са шепа прах.
И по - добри са от бездумните,
които с обич нявга назовах.
.
10.06.2023г.
©Хари Спасов
© Хари Спасов Всички права запазени