Jun 10, 2023, 8:34 PM

В света на другите 

  Poetry
238 0 1

В СВЕТА НА ДРУГИТЕ

.

До днес живея в свят на другите.

Не ми е по вкуса, разбрах.

Обичат ме на другите съпругите,

а аз дали ги любя не разбрах.

.

До днес живея в свят на лудите,

дали от сЪлзи или смях.

Желаят ме бездумно другите,

които с думи нявга наругах.

.

До днес мъдрея с лунните,

а лунните са шепа прах.

И по - добри са от бездумните, 

които с обич нявга назовах.

.

10.06.2023г.

©Хари Спасов

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах! Такова ,, безумно,, откровение! Написано с такт и убеденост! Поздравления!
Random works
: ??:??