6.04.2024 г., 11:50 ч.

В света виртуален 

  Поезия » Любовна
75 0 0

     

     В света виртуален

 

Във света виртуален те търсих

и попаднах на профила твой.

Там очите ти, нежно присвити,

пак се срещнаха с погледа мой.

 

И изтръпнах от новата среща.

Колко много различен си ти!

Не остана във мене надежда

да се върнат предишните дни.

 

Във света виртуален намерих

тези сини прекрасни очи.

Като спомен за тебе написах:

„Жив и здрав, и прекрасен бъди!“.

 

После профила бързо затворих,

а сърцето ми пулс ускори…

Колко много обичах, обичах

тези сини прекрасни очи!

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??