9.01.2011 г., 15:41 ч.

В сълзата на капчука 

  Поезия » Друга
531 0 10
Тръгвам вече -
времето минава,
ветрове в косите ми дъхтят.
Не, не питам колко ми остава,
нито в колко мигове живях,
но след мене стъпки на кошута
ще разказват с тайнствени слова
как в сълзата на капчука
съм посяла моята сълза.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??