5.03.2008 г., 8:42 ч.

В съня ми 

  Поезия
1181 0 20
                            Когато във съня ми се явяваш,
                            и палиш ме, и палиш ме с очи,
                            се чупят всички тежки катинари
                            и нищо помежду ни не стои.
                            Когато ме целуваш с устни росни,
                            и жаждата, и жаждата гасиш,
                            кръвта ми кипва, тялото изригва,
                            вулкан съм цяла - лавата си ти.
                            Когато ме прегръщаш нежно, топло,
                            и губя се, и губя се във теб,
                            денят изчезва, вечерта е спомен,
                            и времето престава да тече.
                            Когато във съня ми се явяваш,
                            и имам те, и имам те до мен,
                            очите щом за утрото отворя,
                            сърцето си затварям - зарад теб.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??