15.05.2008 г., 0:14 ч.

В съня ми тихо влез 

  Поезия » Любовна
1641 0 5

         В съня ми тихо влез

 

В съня ми тихо влез.

Ела и пристъпи на пръсти.

Не чукай и не питай.

Не чакай утре. Тук съм. Днес.

 

С дъха си погали ме и стопли

премръзналата ми душа.

Със миглите повей и покани

с теб да бъда във нощта.

 

Ще те позная в тъмнината.

Ще те разгледам със ръка.

Ще усетя аромата.

Ще пия момина роса.

 

Дъха накъсан ще бунтува,

врящата ми вече кръв.

Езикът пъргав ще палува,

навсякъде да бъде пръв.

 

Нежни думи като песен

в душите наши ще трептят.

 Ще се изгубим в тази лудост.

Телата ни за още ще крещят.

 

Не чакай утре. Тук съм. Днес.

Ела и пристъпи на пръсти.

Не чукай и не питай.

В съня ми тихо влез...

 

14.05.2008 год.

гр. Бургас

 

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??