22.09.2006 г., 10:17 ч.

В това навлажнено утро 

  Поезия
729 0 1

В това навлажнено утро

Само една закъсняла причина

Ще бъде достатъчна

Силно

Се блъскам в гърдите

Като в стар филм те имам

Но в мен няма насилие

 

Като пробойна

Казваш:

„Точно това се е случило”

Усещаш ли вятъра докато падаш?

Усещаш ли топлината на слънцето?

Оставяш ли се

На гравитацията

 

Няма ме вече

Бездихание

Животните в мен

Са капани

Няма ме вече

За да ме хванете

 

05.05.2006

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??