В това навлажнено утро
Само една закъсняла причина
Ще бъде достатъчна
Силно
Се блъскам в гърдите
Като в стар филм те имам
Но в мен няма насилие
Като пробойна
Казваш:
„Точно това се е случило”
Усещаш ли вятъра докато падаш?
Усещаш ли топлината на слънцето?
Оставяш ли се
На гравитацията
Няма ме вече
Бездихание
Животните в мен
Са капани
Няма ме вече
За да ме хванете
05.05.2006
© Десислав Илиев All rights reserved.