19.04.2008 г., 8:38 ч.

В този град 

  Поезия » Любовна
500 0 2
Всеки път, когато минавам по позната алея,
аз виждам как със теб играехме на воля.
Всеки път, когато минавам покрай нашето място,
аз си спомням как се смеехме безспир и тъга.

Минавайки край родното ми училище,
си спомням как със теб шегувахме се с другите.
Минавайки край познатия парк, си спомням
онези мигове, в които ти и аз бяхме най-щастливи.

В този град вечно ще ме връща тази любов.
В този град вечно две очи така силно ще ми липсват.
В този град вечно ти ще ме караш да се връщам.
Този град ми носи единственото твоето ухание.

Всеки път, когато видя влюбени двойки,
се натъжавам за това, което си сторихме.
Всеки път, когато надуша твоя аромат,
си спомням за всичко, което бе между нас.

Когато минавам покрай твоята улица,
си спомням как си играехме под дъжда двама.
Когато виждам децата да си играят,
си спомням за първата ни целувка.

В този град вечно при теб ще ме връщат
спомените и красивите мигове, прекарани с теб.
В този град ти ще си първата, за която
аз ще се сещам и която вечно ще обичам!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??