Седя във тъмното и дишам
И мисля, и не мога да съм друга
Седя във тъмното, издишам
И искам, а не мога да си тръгна.
Дъждът навън ме провокира
Да гледам в себе си, да търся смисъл
Да знам кого, какво, защо избирам
А точно днес светът ми е омръзнал.
Тъгувам ли или се забавлявам?
Живея ли или си го представям?
Обичам ли, а мога ли да вярвам?
Успявам ли... или се заблуждавам...
Седя, мълча... не чувствам нищо
Усещането е приятно странно
Да го обяснявам е съвсем излишно
Да го отпращам ми е още рано...
© Йоанна Борисова Всички права запазени