10.09.2024 г., 22:47 ч.

В търсене на доброто 

  Поезия
53 0 0

По-лесен е животът с добрите хора,

те карат те да полетиш

и някак лошото в злите хора

с усмивка да заличиш. 

 

Какво губим като помагаме?
И до днес не мога да разбера. 

Само знам, че когато даваме -

ставаме по-богати на мига. 

 

Но не мисля, че има лоши хора,

просто лоша е тяхната среда.

Научили са се сред хора

да търсят само зли неща. 

© Пламена Райчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??