5.11.2007 г., 19:37 ч.

В търсене на любовта 

  Поезия » Любовна
985 0 6

Безмълвно скитам в тъмнината,

обзет от безкрайна самота.

Черна дупка разяжда ми душата,

кърви сърцето от мъка и тъга.

Очите ми вглеждат се в безкрая,

очаквайки да видят поглед нов.

Поглед, който ще ме отведе в рая,

поглед, който ще ме зареди с мъничко любов.

Ала този тъй очакван поглед,

никъде не срещам в този миг.

Отхвърлен от всяка женска ласка,

потъпкан и на прах разбит.

Но надявам се някъде да е останала искрица,

пожара в мен да възпламени.

Животът ми отново да придобие смисъл,

любовта в мен отново да цари.

 

© Стоян Керанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??