14.07.2018 г., 20:53 ч.

В умисъл 

  Поезия » Друга
775 0 0

В умисъл

 

На В.

 

Да сториш добро е в безкрай измерения,

невинност оставаща с първи видения,

да пазиш родената в рая, вселенския,

душевност покълваща с първи мъчения.

 

Усмихвай се щом те повее тревогата,

дарявай из мигом, по детски наивностно,

прегръщай щом те ругае и болката,

обичай изцялом, по ангелски истинно.

 

Да сториш добро е в безкрай измерения,

то няма лице, но в безкрай проявления,

да пазиш отрочето на правдиви решения,

тогиз е с цената на райско творение.

 

Да сториш добро- ти надмогнал си земното....

© Ивелина Дамянова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Добросторци »

11 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??