Може би обичах, ти си прав,може би убихме красотата.Може би с прикрития си гнявспирахме и порива на вятъра.
Пусто е в откритите поля,с ядрени снаряди се ранихме,вече и тревата не расте –вече няма място за усмивки.
Днес изгубих цялата война,повече не мога да обичам,пускам те – навън, на свобода,за да се намеря... във затишието.
© Деси Всички права запазени