May 13, 2014, 10:59 PM

В затишието 

  Poetry » Love
383 0 5
Пускам те по сивото небе –
облаците могат да те пишат,
в моето залостено сърце
няма вече място за въздишки.

 

Може би обичах, ти си прав,
може би убихме красотата.
Може би с прикрития си гняв
спирахме и порива на вятъра.

 

Пусто е в откритите поля,
с ядрени снаряди се ранихме,
вече и тревата не расте –
вече няма място за усмивки.

 

Днес изгубих цялата война,
повече не мога да обичам,
пускам те – навън, на свобода,
за да се намеря... във затишието.


© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??