20.05.2009 г., 8:54 ч.

Важните неща 

  Поезия » Друга
510 0 5

Важните неща?! -
доверие и топлота...
Протегната ръка
в миг на самота...
Силно рамо,
за да си поплачеш,
една усмивка само,
а в нея да се откриеш...
Прегръдка лека...
ако не откриваш пътека,
някой с теб да помълчи,
да изтрие
насълзените ти очи...
да намери нужната дума,
да докосне
чувствителна струна...
Любов,
разкъсваща сърцето,
екстаз,
отвеждаш до небето...

Важните неща?! -
за всеки един,
във всеки момент,
са различни...
За теб, за мен, сега -
няма по-важно от...
любовта!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??