11.06.2008 г., 19:50 ч.

Вали в душата ми отново щастие... 

  Поезия
1026 0 6

Вали в душата ми отново щастие...

              (акростих)

 

 

Викам те... насън... и в

Азбучните стихове те чакам...

Ликувам... съм... от

Истината, трябва ли да бягам...

Валиш по цветове... в

Душата ми посяваш...

Усмивките на редове...

Шармантна винаги изгряваш...

А там, зад синия екран...

Трепериш ли... и от какво...

Аз мога от сърцето си да дам...

Мечтите си... едно легло...

И плаша се от откровения...

Отдавна бях забравил този страх...

Тревогите... съмнения...

Нима да те обичам означава грях...

Обратно към надеждата... ме

Връща всяка твоя дума...

Очакването... срещата... е

Щастие, макар безумно...

А ти нали не плачеш...

С тъга понякога и някъде... до

Теб ще дойда с вярата...

Изгрей за нас... не

Е еднопосочен вятъра...

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??