12.04.2016 г., 20:04 ч.

Валутен секс маратон 

  Поезия » Хумористична
448 0 2

                      Валутен секс маратон

        /Чист е, няма трипер, спин и 

          с една червена точка смятам да мине/

 

Не бе, не, че улучих джакпота

но понякога, така става в живота,

до вчера нямах пукнато пени,

а днеска съм с цяла бала зелени.

Е, и направо ще Ви го кажа

реших да отида в салон за масажи.

Много отдавна мерака ме гони

да поогледам тези салони.

Мадам, съдържателката на бърдака

още на входа ми опатка стотака!

Това е, казва за входната такса

е, нищо си казах, ще ги наваксам

Виждаш ли мацето отпред до тезгяха

всички му викат "голата маха".

Преценката не е само моя

направо модел на Франциско Гоя

и визия има и адски е секси

не страда - казва - от разни комплекси

Всичко при него е разрешено

но ако си платиш в зелено.

А пък дадеш ли и шведски крони

направо майката ще ти разгони.

Мога да я чукам, така се разбрахме

но ми трябвала цяла бала със драхми,

а, ставала направо хищна хиена

само да види японска йена.

Ако платиш пък със полски злоти

направо ще те изработи по ноти.

Сега на мода е европейското евро

за него направо създава шедьоври.

Ще ти предложи таквиз мурафети

но трябва да имаш испански песети.

Мацето може да ти лъсне б...на

и срещу новата хърватска куна.

Ако си любител на френски минети

ще свършат работа и италиански лирети.

А, няма начин да не стане заварката

след долара най си е търсена марката.

Също така се много котира

и старата дама - английската лира.

За английски паунд - направо без спор

можеш да и шеташ и в задния двор.

Ако носиш във себе си индийски рупии

можем да ти уредим и мъжко дупе.

Къде си тръгнал с тая румънска лея

никой, братле, не се навива на нея.

Всичките мацки, направо вабанк

можеш да поръчаш със френския франк

А само някоя попреминала матрона

можеш да излъжеш за чешка крона

Виж напоследък за китайски юани

предлагаме само обикновено и..е

И накрая, мацето,  ако прояви разбиране,

ще ти бутне за левчета, но деноминирани.

Тука така е нали разбираш

според валутата и маце избираш

Ей онова русичкото, гледай горкото

като на кьорав кон му сълзи окото.

Другите две са малко по стари

вземат при нужда и сръбски динари,

по специална тарифа с Австрийски шилинг

можеш да чукаш даже на лизинг.

Якото маце не си знае силата

и за форинти щи ти олаби ж....та

За украинката има опашка

направо факир е на задната прашка.

Айде плати си сега при мадам

ей мацките,  де са на барчето там

коя да бъде, ти ще решиш

всяка очаква да я "уважиш".

Яко се изръсих във секс салона

но гака е - братле - щом те гони хормона!!!

 

 

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??