15.02.2007 г., 21:47 ч.

Вдигам тост за теб,Предателко 

  Поезия
647 0 6
Вдигам тост за теб, Предателко!
Боли ме, но сълзи не потичат -
корава като камък е душата ми,
сърцето ми се е въоръжило с противоотровата.

Доказвай своята същност,
но не мога да те съжаля...
Немислимо е да го правя,
"гроб" изкопан от теб за мене зее...


Поне Земята по-топла е от твоето сърце -
аз ще съм добере...
Но ти не спирай да копаеш -
не преставай да си себе си...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??