9.11.2007 г., 9:42 ч.

Вдигни глава 

  Поезия
1033 0 18
 

ВДИГНИ ГЛАВА

 

Жестоки бури те връхлитат.

Предателства и тежки думи.

Обиди с болка се преплитат,

скали застават помежду ни.

 

Но ти не се отчайвай. Нека!

Така съдбата ни калява.

Върви по своята пътека.

Виж, с мойта се съединява!

 

Вдигни глава заради мене.

Не се предавай на тъгата!

За миг не падай на колене -

и ще преминем под дъгата!

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??